Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Павлюк Р. Ю. Вивчення вмісту біологічно активних речовин натуральних рослинних прянощів – добавок для оздоровчих продуктів харчування / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, Л. О. Радченко, Л. М. Соколова, О. О. Юр’єва, А. А. Берестова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 1. - С. 27-37. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_1_5 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Павлюк Р. Ю. Вивчення вмісту біологічно активних речовин натуральних рослинних прянощів – добавок для оздоровчих продуктів харчування / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, Л. О. Радченко, Л. М. Соколова, О. О. Юр’єва, А. А. Берестова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 1. - С. 27-37. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_1_5.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |