Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Обозна М. В. 
Дослідження жирнокислотного складу термостійкої молоковмісної начинки з концентратом насіння кунжуту / М. В. Обозна, Г. Д. Любенко, Ф. В. Перцевой // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 1. - С. 429-440. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_1_48
  Повний текст PDF - 332.345 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Обозна М.
  • Любенко Г.
  • Перцевой Ф.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Обозна М. В. Дослідження жирнокислотного складу термостійкої молоковмісної начинки з концентратом насіння кунжуту / М. В. Обозна, Г. Д. Любенко, Ф. В. Перцевой // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 1. - С. 429-440. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_1_48.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Обозна Маргарита Василівна (технічні науки)
  • Любенко Галина Дмитрівна (технічні науки)
  • Перцевий Федір Всеволодович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського