Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Омельченко С. Б. 
Визначення впливу харчових інгредієнтів на показники якості напівфабрикату збивного оздоблювального / С. Б. Омельченко, А. Б. Горальчук, О. О. Гринченко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 1. - С. 343-352. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_1_40
  Повний текст PDF - 333.013 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Омельченко С.
  • Горальчук А.
  • Гринченко О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Омельченко С. Б. Визначення впливу харчових інгредієнтів на показники якості напівфабрикату збивного оздоблювального / С. Б. Омельченко, А. Б. Горальчук, О. О. Гринченко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 1. - С. 343-352. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_1_40.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Омельченко Світлана Борисівна (технічні науки)
  • Горальчук Андрій Богданович (технічні науки)
  • Гринченко Ольга Олексіївна (1962–) (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського