Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Атанасова В. В. Технологія пюреподібних страв на основі сочевиці / В. В. Атанасова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 1. - С. 299-307. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_1_35 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Атанасова В. В. Технологія пюреподібних страв на основі сочевиці / В. В. Атанасова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 1. - С. 299-307. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_1_35.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |