Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Дейниченко Г. В. 
Дослідження процесів комбінованого способу очищення плодів гарбуза / Г. В. Дейниченко, О. Г. Терешкін, Д. В. Горєлков, І. В. Шевченко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 1. - С. 131-139. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_1_15
  Повний текст PDF - 287.503 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Дейниченко Г.
  • Терешкін О.
  • Горєлков Д.
  • Шевченко І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Дейниченко Г. В. Дослідження процесів комбінованого способу очищення плодів гарбуза / Г. В. Дейниченко, О. Г. Терешкін, Д. В. Горєлков, І. В. Шевченко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 1. - С. 131-139. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_1_15.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Дейниченко Григорій Вікторович (технічні науки)
  • Терешкін Олег Георгійович (технічні науки)
  • Горєлков Дмитро Вікторович (технічні науки)
  • Шевченко Ігор Вікторович (технічні науки)
  • Шевченко Ірина Василівна (фармацевтичні науки)
  • Шевченко Ігор Васильович (технічні науки)
  • Шевченко Ігор Валерійович (технічні науки)
  • Шевченко Ілона Володимирівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського