Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Степанькова Г. В. Технології пшеничного хліба з використання продуктів переробки зародків вівса і кукурудзи / Г. В. Степанькова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 1. - С. 89-99. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_1_11 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Степанькова Г. В. Технології пшеничного хліба з використання продуктів переробки зародків вівса і кукурудзи / Г. В. Степанькова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 1. - С. 89-99. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_1_11.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |