Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Степанькова Г. В. 
Технології пшеничного хліба з використання продуктів переробки зародків вівса і кукурудзи / Г. В. Степанькова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 1. - С. 89-99. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_1_11
  Повний текст PDF - 293.892 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Степанькова Г.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Степанькова Г. В. Технології пшеничного хліба з використання продуктів переробки зародків вівса і кукурудзи / Г. В. Степанькова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 1. - С. 89-99. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_1_11.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Степанькова Галина Вячеславівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського