Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Кравченко М. Ф. 
Безпечність нових борошняних виробів на основі пророщеного зерна пшениці / М. Ф. Кравченко, М. Ю. Криворучко, А. В. Антоненко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 1. - С. 51-58. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_1_8
  Повний текст PDF - 242.517 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Кравченко М.
  • Криворучко М.
  • Антоненко А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Кравченко М. Ф. Безпечність нових борошняних виробів на основі пророщеного зерна пшениці / М. Ф. Кравченко, М. Ю. Криворучко, А. В. Антоненко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 1. - С. 51-58. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_1_8.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Кравченко Михайло Федорович (1959–) (технічні науки)
  • Криворучко Мирослав Юрійович (технічні науки)
  • Антоненко Артем Васильович (технічні науки)
  • Антоненко Олександр Володимирович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського