Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Дьяков О. Г. Особливості визначення часу спін-спінової релаксації в рідких харчових продуктах / О. Г. Дьяков, Ж. В. Воронцова, О. І. Торяник // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 1. - С. 273-281. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_1_34 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Дьяков О. Г. Особливості визначення часу спін-спінової релаксації в рідких харчових продуктах / О. Г. Дьяков, Ж. В. Воронцова, О. І. Торяник // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 1. - С. 273-281. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_1_34. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |