Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Дьяков О. Г. 
Особливості визначення часу спін-спінової релаксації в рідких харчових продуктах / О. Г. Дьяков, Ж. В. Воронцова, О. І. Торяник // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 1. - С. 273-281. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_1_34
  Повний текст PDF - 314.19 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Дьяков О.
  • Воронцова Ж.
  • Торяник О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Дьяков О. Г. Особливості визначення часу спін-спінової релаксації в рідких харчових продуктах / О. Г. Дьяков, Ж. В. Воронцова, О. І. Торяник // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 1. - С. 273-281. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_1_34.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського