Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Кушнір Н. А. 
Основи технології отримання колагену з рибної колагеновмісної сировини / Н. А. Кушнір // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 1. - С. 107-116. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_1_15
  Повний текст PDF - 242.398 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Кушнір Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Кушнір Н. А. Основи технології отримання колагену з рибної колагеновмісної сировини / Н. А. Кушнір // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 1. - С. 107-116. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_1_15.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Дзюба Надія Анатоліївна (біологічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського