Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Кушнір Н. А. Основи технології отримання колагену з рибної колагеновмісної сировини / Н. А. Кушнір // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 1. - С. 107-116. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_1_15 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Кушнір Н. А. Основи технології отримання колагену з рибної колагеновмісної сировини / Н. А. Кушнір // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 1. - С. 107-116. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_1_15.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |