Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Добровольська О. В. Використання інформаційно-комунікаційних технологій у дослідницькій діяльності студентів / О. В. Добровольська // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(1). - С. 337-343. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1%281%29__50 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Добровольська О. В. Використання інформаційно-комунікаційних технологій у дослідницькій діяльності студентів / О. В. Добровольська // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(1). - С. 337-343. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1(1)__50.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |