Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Дуденко Н. В. 
Виявлення фальсифікації та вмісту генетично модифікованих організмів у зразках молочного шоколаду / Н. В. Дуденко, М. О. Янчева, В. С. Ольховська // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(1). - С. 213-219. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1%281%29__33
  Повний текст PDF - 258.878 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Дуденко Н.
  • Янчева М.
  • Ольховська В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Дуденко Н. В. Виявлення фальсифікації та вмісту генетично модифікованих організмів у зразках молочного шоколаду / Н. В. Дуденко, М. О. Янчева, В. С. Ольховська // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(1). - С. 213-219. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1(1)__33.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Янчева Марина Олександрівна (технічні науки)
  • Ольховська Вікторія Сергіївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського