Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Черевко О. І. 
Борошняні вироби, збагачені органічним селеном, як елементи систем харчування / О. І. Черевко, Ж. А. Крутовий, В. М. Михайлов, Г. В. Запаренко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(1). - С. 203-213. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1%281%29__32
  Повний текст PDF - 309.168 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Черевко О.
  • Крутовий Ж.
  • Михайлов В.
  • Запаренко Г.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Черевко О. І. Борошняні вироби, збагачені органічним селеном, як елементи систем харчування / О. І. Черевко, Ж. А. Крутовий, В. М. Михайлов, Г. В. Запаренко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(1). - С. 203-213. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1(1)__32.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Черевко Олександр Іванович (технічні науки)
  • Михайлов Валерій Михайлович (1963–) (технічні науки)
  • Михайлов Валерій Михайлович (1943–) (технічні науки)
  • Запаренко Ганна Володимирівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського