Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Храмичка Ю. Д. 
Аналіз кінетики впливу гідродинамічного модуля системи "вода–м'ясна сировина" на процес знезараження ультразвуковими хвилями / Ю. Д. Храмичка // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(1). - С. 191-195. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1%281%29__30
  Повний текст PDF - 356.491 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Храмичка Ю.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Храмичка Ю. Д. Аналіз кінетики впливу гідродинамічного модуля системи "вода–м'ясна сировина" на процес знезараження ультразвуковими хвилями / Ю. Д. Храмичка // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(1). - С. 191-195. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1(1)__30.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського