Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Дейниченко Г. В. Раціональні параметри мембранної обробки білково-вуглеводної молочної сировини / Г. В. Дейниченко, З. О. Мазняк, О. В. Гафуров, О. О. Підкорчевний // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(1). - С. 141-147. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1%281%29__22 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Дейниченко Г. В. Раціональні параметри мембранної обробки білково-вуглеводної молочної сировини / Г. В. Дейниченко, З. О. Мазняк, О. В. Гафуров, О. О. Підкорчевний // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(1). - С. 141-147. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1(1)__22.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |