Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Погожих М. І. Кінетика сушіння м’яса яловичини способом змішаного теплопідведення / М. І. Погожих, В. В. Євлаш, О. В. Нєміріч, А. Є. Максименко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(1). - С. 79-84. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1%281%29__12 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Погожих М. І. Кінетика сушіння м’яса яловичини способом змішаного теплопідведення / М. І. Погожих, В. В. Євлаш, О. В. Нєміріч, А. Є. Максименко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(1). - С. 79-84. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1(1)__12.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |