Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Погожих М. І. 
Кінетика сушіння м’яса яловичини способом змішаного теплопідведення / М. І. Погожих, В. В. Євлаш, О. В. Нєміріч, А. Є. Максименко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(1). - С. 79-84. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1%281%29__12
  Повний текст PDF - 261.994 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Погожих М.
  • Євлаш В.
  • Нєміріч О.
  • Максименко А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Погожих М. І. Кінетика сушіння м’яса яловичини способом змішаного теплопідведення / М. І. Погожих, В. В. Євлаш, О. В. Нєміріч, А. Є. Максименко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(1). - С. 79-84. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1(1)__12.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Погожих Микола Іванович (технічні науки)
  • Євлаш Вікторія Владленівна (технічні науки)
  • Нєміріч Олександра Володимирівна (технічні науки)
  • Максименко Анна Євгенівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського