Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Самохвалова О. В. Математичне моделювання вмісту інгредієнтів у рецептурі кексу зі збалансованим складом есенціальних нутрієнтів / О. В. Самохвалова, Ж. А. Крутовий, Г. В. Запаренко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 2. - С. 273-282. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_2_44 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Самохвалова О. В. Математичне моделювання вмісту інгредієнтів у рецептурі кексу зі збалансованим складом есенціальних нутрієнтів / О. В. Самохвалова, Ж. А. Крутовий, Г. В. Запаренко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 2. - С. 273-282. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_2_44.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |