Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Самохвалова О. В. 
Математичне моделювання вмісту інгредієнтів у рецептурі кексу зі збалансованим складом есенціальних нутрієнтів / О. В. Самохвалова, Ж. А. Крутовий, Г. В. Запаренко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 2. - С. 273-282. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_2_44
  Повний текст PDF - 341.293 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Самохвалова О.
  • Крутовий Ж.
  • Запаренко Г.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Самохвалова О. В. Математичне моделювання вмісту інгредієнтів у рецептурі кексу зі збалансованим складом есенціальних нутрієнтів / О. В. Самохвалова, Ж. А. Крутовий, Г. В. Запаренко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 2. - С. 273-282. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_2_44.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Самохвалова Ольга Володимирівна (технічні науки)
  • Запаренко Ганна Володимирівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського