Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Гайдай І. В. 
Дослідження фенольного комплексу плодів дерену та розробка й оптимізація технології його переробки / І. В. Гайдай // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 469-476. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_75
  Повний текст PDF - 198.348 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Гайдай І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Гайдай І. В. Дослідження фенольного комплексу плодів дерену та розробка й оптимізація технології його переробки / І. В. Гайдай // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 469-476. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_75.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Гайдай Ірина Володимирівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського