Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Луньова О. С. 
Дослідження впливу жиру на збереження свіжості безбілкового хліба / О. С. Луньова, О. Г. Дьяков, О. І. Торяник // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 196-204. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_32
  Повний текст PDF - 273.231 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Луньова О.
  • Дьяков О.
  • Торяник О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Луньова О. С. Дослідження впливу жиру на збереження свіжості безбілкового хліба / О. С. Луньова, О. Г. Дьяков, О. І. Торяник // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 196-204. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_32.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського