Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Дейниченко Г. В. 
Експериментальне дослідження впливу частоти хвиль та тривалості ультразвукової обробки на розподіл розмірів кульок жирової фази в емульсії / Г. В. Дейниченко, Г. М. Постнов, В. М. Червоний // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 107-112. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_18
  Повний текст PDF - 252.673 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Дейниченко Г.
  • Постнов Г.
  • Червоний В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Дейниченко Г. В. Експериментальне дослідження впливу частоти хвиль та тривалості ультразвукової обробки на розподіл розмірів кульок жирової фази в емульсії / Г. В. Дейниченко, Г. М. Постнов, В. М. Червоний // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 107-112. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_18.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Дейниченко Геннадій Володимирович (педагогічні науки)
  • Дейниченко Григорій Вікторович (технічні науки)
  • Постнов Геннадій Михайлович (технічні науки)
  • Червоний Віталій Миколайович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського