Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Артеменко В. С. Дослідження реологічних властивостей білково-цукрової суміші з ферментованої яєчної маси / В. С. Артеменко, О. В. Горбань, В. Г. Горбань, М. Т. Малафаєв // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 62-66. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_11 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Артеменко В. С. Дослідження реологічних властивостей білково-цукрової суміші з ферментованої яєчної маси / В. С. Артеменко, О. В. Горбань, В. Г. Горбань, М. Т. Малафаєв // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 62-66. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_11.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |