Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Артеменко В. С. 
Дослідження реологічних властивостей білково-цукрової суміші з ферментованої яєчної маси / В. С. Артеменко, О. В. Горбань, В. Г. Горбань, М. Т. Малафаєв // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 62-66. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_11
  Повний текст PDF - 197.767 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Артеменко В.
  • Горбань О.
  • Горбань В.
  • Малафаєв М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Артеменко В. С. Дослідження реологічних властивостей білково-цукрової суміші з ферментованої яєчної маси / В. С. Артеменко, О. В. Горбань, В. Г. Горбань, М. Т. Малафаєв // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 62-66. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_11.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Горбань Віктор Григорович (технічні науки)
  • Горбань Валентина Геннадіївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського