Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Павлоцька Л. Ф. Використання магнетиту для зменшення дефіциту заліза в організмі у складі кондитерських виробів / Л. Ф. Павлоцька, Н. В. Дуденко, Л. С. Цибань // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 239-244. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_37 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Павлоцька Л. Ф. Використання магнетиту для зменшення дефіциту заліза в організмі у складі кондитерських виробів / Л. Ф. Павлоцька, Н. В. Дуденко, Л. С. Цибань // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 239-244. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_37. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |