Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Головко М. П. Вплив іонів кальцію напівфабрикату кісткового харчового на перетравлюваність білків м’ясних січених виробів / М. П. Головко, Т. Л. Колесник, А. О. Колесник // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 227-233. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_35 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Головко М. П. Вплив іонів кальцію напівфабрикату кісткового харчового на перетравлюваність білків м’ясних січених виробів / М. П. Головко, Т. Л. Колесник, А. О. Колесник // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 227-233. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_35.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |