Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Єфремов Ю. І. Теоретичні основи процесу перемішування дрібнодисперсних систем на основі рослинної сировини / Ю. І. Єфремов, В. О. Потапов, М. С. Одарченко, С. В. Михайлова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 201-207. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_31 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Єфремов Ю. І. Теоретичні основи процесу перемішування дрібнодисперсних систем на основі рослинної сировини / Ю. І. Єфремов, В. О. Потапов, М. С. Одарченко, С. В. Михайлова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 201-207. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_31.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |