Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Єфремов Ю. І. 
Теоретичні основи процесу перемішування дрібнодисперсних систем на основі рослинної сировини / Ю. І. Єфремов, В. О. Потапов, М. С. Одарченко, С. В. Михайлова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 201-207. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_31
  Повний текст PDF - 224.076 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Єфремов Ю.
  • Потапов В.
  • Одарченко М.
  • Михайлова С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Єфремов Ю. І. Теоретичні основи процесу перемішування дрібнодисперсних систем на основі рослинної сировини / Ю. І. Єфремов, В. О. Потапов, М. С. Одарченко, С. В. Михайлова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 201-207. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_31.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Потапов Володимир Олексійович (технічні науки)
  • Одарченко Микола Семенович (технічні науки)
  • Михайлова Світлана Володимирівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського