Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Сокур С. Л. Інформаційна технологія впливу на харчові продукти / С. Л. Сокур, О. В. М’ячиков // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 108-114. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_16 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Сокур С. Л. Інформаційна технологія впливу на харчові продукти / С. Л. Сокур, О. В. М’ячиков // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 108-114. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_16. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |