Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Сокур С. Л. 
Інформаційна технологія впливу на харчові продукти / С. Л. Сокур, О. В. М’ячиков // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 108-114. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_16
  Повний текст PDF - 258.927 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Сокур С.
  • М’ячиков О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Сокур С. Л. Інформаційна технологія впливу на харчові продукти / С. Л. Сокур, О. В. М’ячиков // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 108-114. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_16.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського