Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Янчева М. О. Вплив композиції "КріоЛакт" на якісні характеристики ліпідів м’ясних заморожених посічених напівфабрикатів / М. О. Янчева, О. Б. Дроменко, Ю. В. Яковлева // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 103-108. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_15 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Янчева М. О. Вплив композиції "КріоЛакт" на якісні характеристики ліпідів м’ясних заморожених посічених напівфабрикатів / М. О. Янчева, О. Б. Дроменко, Ю. В. Яковлева // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 103-108. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_15.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |