Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Євлаш В. В. 
Актуальність використання харчових добавок водоростевого походження у технологіях продуктів харчування / В. В. Євлаш, С. П. Антоненко, О. Б. Гущина // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 42-48. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_9
  Повний текст PDF - 196.117 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Євлаш В.
  • Антоненко С.
  • Гущина О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Євлаш В. В. Актуальність використання харчових добавок водоростевого походження у технологіях продуктів харчування / В. В. Євлаш, С. П. Антоненко, О. Б. Гущина // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 42-48. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_9.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Євлаш Вікторія Владленівна (технічні науки)
  • Антоненко Світлана Павлівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського