Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Артеменко В. С. Упровадження електронних інформаційно-навчальних ресурсів у процес перепідготовки спеціалістів із маркетингу / В. С. Артеменко, І. Г. Бубенець, Г. М. Василенко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 435-439. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_71 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Артеменко В. С. Упровадження електронних інформаційно-навчальних ресурсів у процес перепідготовки спеціалістів із маркетингу / В. С. Артеменко, І. Г. Бубенець, Г. М. Василенко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 435-439. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_71. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |