Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Артеменко В. С. 
Упровадження електронних інформаційно-навчальних ресурсів у процес перепідготовки спеціалістів із маркетингу / В. С. Артеменко, І. Г. Бубенець, Г. М. Василенко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 435-439. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_71
  Повний текст PDF - 181.806 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Артеменко В.
  • Бубенець І.
  • Василенко Г.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Артеменко В. С. Упровадження електронних інформаційно-навчальних ресурсів у процес перепідготовки спеціалістів із маркетингу / В. С. Артеменко, І. Г. Бубенець, Г. М. Василенко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 435-439. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_71.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського