Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Крутовий Ж. А. 
Оптимізація вмісту інгредієнтів у раціонах одноразового споживання з високим вмістом кальцію / Ж. А. Крутовий, Н. В. Манжос, Г. В. Запаренко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 390-397. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_64
  Повний текст PDF - 233.814 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Крутовий Ж.
  • Манжос Н.
  • Запаренко Г.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Крутовий Ж. А. Оптимізація вмісту інгредієнтів у раціонах одноразового споживання з високим вмістом кальцію / Ж. А. Крутовий, Н. В. Манжос, Г. В. Запаренко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 390-397. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_64.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Запаренко Ганна Володимирівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського