Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Савінок О. М. 
Дослідження зміни показників ліпідної фракції яловичини під час дозрівання / О. М. Савінок, І. О. Літвінова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 372-377. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_61
  Повний текст PDF - 233.279 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Савінок О.
  • Літвінова І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Савінок О. М. Дослідження зміни показників ліпідної фракції яловичини під час дозрівання / О. М. Савінок, І. О. Літвінова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 372-377. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_61.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Літвінова Інна Олександрівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського