Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Савінок О. М. Дослідження зміни показників ліпідної фракції яловичини під час дозрівання / О. М. Савінок, І. О. Літвінова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 372-377. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_61 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Савінок О. М. Дослідження зміни показників ліпідної фракції яловичини під час дозрівання / О. М. Савінок, І. О. Літвінова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 372-377. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_61.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |