Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Галух Б. І.  
Особливості мікроструктури бринзи, виготовленої з молока різних видів тварин / Б. І. Галух, Г. В. Дроник // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 349-354. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_57
  Повний текст PDF - 213.045 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Галух Б.
  • Дроник Г.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Галух Б. І.  Особливості мікроструктури бринзи, виготовленої з молока різних видів тварин / Б. І. Галух, Г. В. Дроник // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 349-354. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_57.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Галух Богдан Іванович (1978–) (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського