Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Білецька Я. О. 
ЯМР - дослідження стану води в системі "еламін – вода" / Я. О. Білецька, О. Г. Дьяков, Г. І. Дюкарева, О. І. Торяник // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 335-341. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_55
  Повний текст PDF - 201.934 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Білецька Я.
  • Дьяков О.
  • Дюкарева Г.
  • Торяник О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Білецька Я. О. ЯМР - дослідження стану води в системі "еламін – вода" / Я. О. Білецька, О. Г. Дьяков, Г. І. Дюкарева, О. І. Торяник // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 335-341. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_55.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Білецька Яна Олександрівна (технічні науки)
  • Дюкарева Галина Іванівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського