Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Врадій Н. І. 
Зміна показників якості пісочного печива на олії під час зберігання / Н. І. Врадій, О. В. Самохвалова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 287-294. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_48
  Повний текст PDF - 301.798 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Врадій Н.
  • Самохвалова О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Врадій Н. І. Зміна показників якості пісочного печива на олії під час зберігання / Н. І. Врадій, О. В. Самохвалова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 287-294. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_48.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Самохвалова Ольга Володимирівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського