Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Врадій Н. І. Зміна показників якості пісочного печива на олії під час зберігання / Н. І. Врадій, О. В. Самохвалова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 287-294. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_48 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Врадій Н. І. Зміна показників якості пісочного печива на олії під час зберігання / Н. І. Врадій, О. В. Самохвалова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 287-294. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_48.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |