Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Иванов Е. Л. Перспективы расширения ассортимента изделий из слоеного теста / Е. Л. Иванов, И. Г. Беликова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 268-273. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_45 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Иванов Е. Л. Перспективы расширения ассортимента изделий из слоеного теста / Е. Л. Иванов, И. Г. Беликова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 268-273. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_45. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |