Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Михайленко В. Г. 
Визначення малих концентрацій органічних домішок в очищеній воді / В. Г. Михайленко, О. І. Князева, З. П. Гиль, П. В. Волошин // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 229-236. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_38
  Повний текст PDF - 200.298 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Михайленко В.
  • Князева О.
  • Гиль З.
  • Волошин П.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Михайленко В. Г. Визначення малих концентрацій органічних домішок в очищеній воді / В. Г. Михайленко, О. І. Князева, З. П. Гиль, П. В. Волошин // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 229-236. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_38.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Михайленко Володимир Григорович (технічні науки)
  • Волошин Павло Валентинович (технічні науки)
  • Волошин Петро Власович (1928–2021) (медичні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського