Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Онищенко В. М. Оцінка вологопроникності оболонок як чинника виходу та втрат у процесі зберігання ковбасних виробів / В. М. Онищенко, Л. Ю. Шубіна, М. О. Янчева, І. С. Островерх // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 187-192. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_31 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Онищенко В. М. Оцінка вологопроникності оболонок як чинника виходу та втрат у процесі зберігання ковбасних виробів / В. М. Онищенко, Л. Ю. Шубіна, М. О. Янчева, І. С. Островерх // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 187-192. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_31.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |