Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Горєлков Д. В. Практичні підходи в застосуванні інтелектуальних технологій у готельно-ресторанному господарстві / Д. В. Горєлков, В. В. Гавриленко, К. К. Василець // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 151-155. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_25 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Горєлков Д. В. Практичні підходи в застосуванні інтелектуальних технологій у готельно-ресторанному господарстві / Д. В. Горєлков, В. В. Гавриленко, К. К. Василець // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 151-155. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_25.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |