Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Горєлков Д. В. 
Практичні підходи в застосуванні інтелектуальних технологій у готельно-ресторанному господарстві / Д. В. Горєлков, В. В. Гавриленко, К. К. Василець // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 151-155. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_25
  Повний текст PDF - 181.718 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Горєлков Д.
  • Гавриленко В.
  • Василець К.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Горєлков Д. В. Практичні підходи в застосуванні інтелектуальних технологій у готельно-ресторанному господарстві / Д. В. Горєлков, В. В. Гавриленко, К. К. Василець // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 151-155. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_25.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Горєлков Дмитро Вікторович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського