Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Віннікова Л. Г. 
Дослідження стану води під час використання замороженого м'яса в технології швидкозаморожених напівфабрикатів / Л. Г. Віннікова, А. О. Шарпе, М. О. Янчева // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 104-108. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_19
  Повний текст PDF - 181.29 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Віннікова Л.
  • Шарпе А.
  • Янчева М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Віннікова Л. Г. Дослідження стану води під час використання замороженого м'яса в технології швидкозаморожених напівфабрикатів / Л. Г. Віннікова, А. О. Шарпе, М. О. Янчева // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 104-108. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_19.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Віннікова Людмила Григорівна (1943–) (технічні науки)
  • Янчева Марина Олександрівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського