Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Сесь А. М. Сировина та добавки антиокисної дії у виробництві печива, виготовленого з використанням традиційних та нетрадиційних для кондитерської промисловості жирів / А. М. Сесь, В. І. Михайлик, К. К. Василець, Г. Л. Звягінцева // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 85-90. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_16 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Сесь А. М. Сировина та добавки антиокисної дії у виробництві печива, виготовленого з використанням традиційних та нетрадиційних для кондитерської промисловості жирів / А. М. Сесь, В. І. Михайлик, К. К. Василець, Г. Л. Звягінцева // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 85-90. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_16. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |