Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Сесь А. М. 
Сировина та добавки антиокисної дії у виробництві печива, виготовленого з використанням традиційних та нетрадиційних для кондитерської промисловості жирів / А. М. Сесь, В. І. Михайлик, К. К. Василець, Г. Л. Звягінцева // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 85-90. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_16
  Повний текст PDF - 225.586 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Сесь А.
  • Михайлик В.
  • Василець К.
  • Звягінцева Г.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Сесь А. М. Сировина та добавки антиокисної дії у виробництві печива, виготовленого з використанням традиційних та нетрадиційних для кондитерської промисловості жирів / А. М. Сесь, В. І. Михайлик, К. К. Василець, Г. Л. Звягінцева // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 85-90. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_16.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського