Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Гніцевич В. А. 
Дослідження хімічного складу та біологічної цінності молочного напівфабрикату з використанням екстракту кореня солодки / В. А. Гніцевич, Н. В. Вольнова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 2. - С. 447-452. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_2_75
  Повний текст PDF - 182.982 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Гніцевич В.
  • Вольнова Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Гніцевич В. А. Дослідження хімічного складу та біологічної цінності молочного напівфабрикату з використанням екстракту кореня солодки / В. А. Гніцевич, Н. В. Вольнова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 2. - С. 447-452. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_2_75.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Гніцевич Вікторія Альбертівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського