Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Колесник А. О. Вплив кісткових домішок на підвищення здатності м’ясного фаршу зв’язувати воду / А. О. Колесник, Т. Л. Колесник, О. В. М’ячиков // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 2. - С. 350-356. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_2_59 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Колесник А. О. Вплив кісткових домішок на підвищення здатності м’ясного фаршу зв’язувати воду / А. О. Колесник, Т. Л. Колесник, О. В. М’ячиков // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 2. - С. 350-356. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_2_59.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |