Головко М. П. 
Визначення впливу НКХ та еламіну на мікроструктурні характеристики паштетів / М. П. Головко, М. Л. Серік, Т. М. Головко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 2. - С. 332-338. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_2_56
  Повний текст PDF - 191.982 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Головко М.
  • Серік М.
  • Головко Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Головко М. П. Визначення впливу НКХ та еламіну на мікроструктурні характеристики паштетів / М. П. Головко, М. Л. Серік, Т. М. Головко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 2. - С. 332-338. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_2_56.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Головко Микола Павлович (технічні науки)
  • Серік Максим Леонідович (технічні науки)
  • Головко Тетяна Миколаївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського