Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Сирохман І. В. 
Визначення вмісту оксалатів у різних ботанічних сортах часнику, вирощених у різних регіонах / І. В. Сирохман, І. Ф. Овчиннікова, Н. А. Чернова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 2. - С. 315-319. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_2_53
  Повний текст PDF - 161.644 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Сирохман І.
  • Овчиннікова І.
  • Чернова Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Сирохман І. В. Визначення вмісту оксалатів у різних ботанічних сортах часнику, вирощених у різних регіонах / І. В. Сирохман, І. Ф. Овчиннікова, Н. А. Чернова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 2. - С. 315-319. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_2_53.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Сирохман Іван Васильович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського