Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Михайлов В. М. Загальні підходи до оптимізації інгредієнтного складу борошняних виробів із заданими властивостями / В. М. Михайлов, А. М. Чуйко, Р. Я. Томашевська // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 2. - С. 237-244. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_2_39 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Михайлов В. М. Загальні підходи до оптимізації інгредієнтного складу борошняних виробів із заданими властивостями / В. М. Михайлов, А. М. Чуйко, Р. Я. Томашевська // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 2. - С. 237-244. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_2_39.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |