Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Плотнікова Р. В. 
Підвищення термостабільності молока шляхом регулювання його сольового складу / Р. В. Плотнікова, Н. Г. Гринченко, П. П. Пивоваров // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 2. - С. 94-99. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_2_17
  Повний текст PDF - 190.746 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Плотнікова Р.
  • Гринченко Н.
  • Пивоваров П.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Плотнікова Р. В. Підвищення термостабільності молока шляхом регулювання його сольового складу / Р. В. Плотнікова, Н. Г. Гринченко, П. П. Пивоваров // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 2. - С. 94-99. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_2_17.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Плотнікова Раїса Валеріївна (технічні науки)
  • Гринченко Наталя Геннадіївна (технічні науки)
  • Пивоваров Павло Петрович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського