Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Колеснікова М. Б. 
Розробка технології індустріальних напівфабрикатів гарячих закусок на основі сиру твердого / М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко, Т. В. Бреславець // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 2. - С. 86-93. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_2_16
  Повний текст PDF - 202.118 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Колеснікова М.
  • Юрченко С.
  • Бреславець Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Колеснікова М. Б. Розробка технології індустріальних напівфабрикатів гарячих закусок на основі сиру твердого / М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко, Т. В. Бреславець // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 2. - С. 86-93. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_2_16.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Колеснікова Марина Борисівна (технічні науки)
  • Юрченко Світлана Леонідівна (технічні науки)
  • Бреславець Тетяна Віталіївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського