Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Большакова В. А. 
Розробка технології пудингів з м’яса птиці / В. А. Большакова, Л. А. Скуріхіна, Н. В. Камсуліна // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 2. - С. 79-86. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_2_15
  Повний текст PDF - 180.924 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Большакова В.
  • Скуріхіна Л.
  • Камсуліна Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Большакова В. А. Розробка технології пудингів з м’яса птиці / В. А. Большакова, Л. А. Скуріхіна, Н. В. Камсуліна // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 2. - С. 79-86. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_2_15.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Большакова Вікторія Анатоліївна (технічні науки)
  • Скуріхіна Людмила Андрониківна (технічні науки)
  • Камсуліна Наталія Валеріївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського