Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Янчева М. О. 
Вивчення впливу харчових добавок, які мають кріопротекторну дію, на якісні показники м`ясних фаршів / М. О. Янчева, Ю. В. Яковлева // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 36-42. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_8
  Повний текст PDF - 186.134 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Янчева М.
  • Яковлева Ю.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Янчева М. О. Вивчення впливу харчових добавок, які мають кріопротекторну дію, на якісні показники м`ясних фаршів / М. О. Янчева, Ю. В. Яковлева // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 36-42. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_8.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Янчева Марина Олександрівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського