Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Бєлінська Є. В. 
Фізичні і теплофізичні властивості коренеплодів редису / Є. В. Бєлінська // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 414-419. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_71
  Повний текст PDF - 181.754 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Бєлінська Є.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Бєлінська Є. В. Фізичні і теплофізичні властивості коренеплодів редису / Є. В. Бєлінська // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 414-419. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_71.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Бєлінська Євгенія Вікторівна (технічні науки)
  • Хмельницька Євгенія Вікторівна (1976–) (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського