Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Пестіна Г. О. 
Інтеграція хімії з іншими природничими науками / Г. О. Пестіна, К. Д. Кисельова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 395-399. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_68
  Повний текст PDF - 159.788 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Пестіна Г.
  • Кисельова К.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Пестіна Г. О. Інтеграція хімії з іншими природничими науками / Г. О. Пестіна, К. Д. Кисельова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 395-399. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_68.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Пестіна Ганна Олександрівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського