Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Касілова Л. О. Деякі проблеми розробки показників якості кулінарної продукції / Л. О. Касілова, Ж. А. Крутовий, Л. В. Бородіна // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 340-346. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_59 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Касілова Л. О. Деякі проблеми розробки показників якості кулінарної продукції / Л. О. Касілова, Ж. А. Крутовий, Л. В. Бородіна // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 340-346. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_59. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |