Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Касілова Л. О. 
Деякі проблеми розробки показників якості кулінарної продукції / Л. О. Касілова, Ж. А. Крутовий, Л. В. Бородіна // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 340-346. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_59
  Повний текст PDF - 248.643 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Касілова Л.
  • Крутовий Ж.
  • Бородіна Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Касілова Л. О. Деякі проблеми розробки показників якості кулінарної продукції / Л. О. Касілова, Ж. А. Крутовий, Л. В. Бородіна // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 340-346. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_59.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського